Om Matro.nu

På Matro.nu hittar du restauranger där du kan äta gott, prata och höra vad andra säger. Du kan hjälpa oss genom att ge tips på restauranger/caféer som du tycker har god ljudmiljö i Sverige.

Matro.nu har funnits sedan 2016 och är en stiftelse vars ändamål är att uppmärksamma restauranger, caféer och andra serveringsställen med samtalsvänlig ljudmiljö. Samtidigt ska Matro.nu ge restauratörer och caféägare handfasta tips och råd för att uppnå bättre ljudmiljö. 

Du som gäst kan ge synpunkter på ljudmiljön och därför delar vi varje år ut ett förstapris ”Restaurang med bästa ljudmiljö” och två hedersomnämnanden.

Styrelsen i Matro.nu består av:

Jörgen Björnstad​, Martin Nord​​, Ari Keinänen​​, Peter Stein​​, Madeleine Possman, Erik Gyllenlood, Lars Bergh, Ordförande.

Styrelsen uppbär inget arvode. Revisor är Martin Erlandsson Helsingborg 

Insamlingsstiftelsen matro.nu har stiftelsenummer 1030598,

Organisationsnummer vid Skatteverket är 802481 – 4199.

I framtiden kommer vi inte att förstå hur vi accepterade att ha trötta öron och hesa röster efter ett restaurangbesök. Vi kommer att välja den bästa matupplevelsen och ljudmiljön blir då en viktig del av restaurangvalet.

Stöd matro.nu

Vi vill att den ska vara användarvänlig, du ska snabbt hitta ett bra näringsställe i din närhet där du kan njuta av både mat och bra ljudmiljö.

Vi tar gärna emot din hjälp - men står fria från branschen!

Swisha till:
1230716811 Tack för bidrag. Vårt stiftelsenummer 1030598

Socialt

Kom i kontakt

Skicka mail: info@matro.nu

-->